2012-05-30 08:41:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - egy okos döntéssel megelőz egy vitát

Napi horoszkóp május 30.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma sikerül egy okos döntéssel elejét vennie egy vitának, vagy kibékíteni harcoló feleket egymással. A nyugalma lehet ma a legerősebb fegyvere, amivel meggyőzhet másokat is. Legyen élenjáró a példamutatásban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagy utazást tervez a nyárra, és itt az ideje, hogy kidolgozza annak minden részletét. Az anyagiak előteremtése sem utolsó, de sok múlik a szemfülességén is. Sokkal olcsóbb megoldásokat találhat, mintsem remélte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Optimizmussal vág bele a napba, és minden oka meg is van rá. Ma sok olyan dolgot elintézhet, amit eddig halogatott, vagy amire nem talált megoldást. Ma az élet tálcán kínálja a lehetőségeket.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Munkájában ma kiegyensúlyozott körülményekre számíthat. Ennek is köszönhető, hogy sokkal többet elvégezhet, rengeteg lemaradását is behozhatja. Az estét töltse barátaival, a jól végzett feladatok tudatában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Néha nagyon csípős tud lenni a nyelve, de a mai napon még magamagán is túltehet. Nem kellene pedig mindenkit megbántania. Amit ön csak ártatlan tréfának vél, az másokban fájó sebeket téphet fel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Önt igazán elkényezteti a sorsa. Ma is ráébredhet, hogy mennyien szeretik önt, és gondoskodásuknak hála, mennyi mindent kaphat is tőlük. Csak említse meg, mire lenne szüksége, és már meg is kapja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nagy várakozással néz az ön előtt álló időszak elé. Meg is van rá minden oka, hogy jót reméljen. Persze áldozatokat is követel öntől a sors. Ha önként adja, akkor könnyebb lesz az is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Lobbanékony, türelmetlen természetű, és ezzel magára haragíthatja azokat is, akik pedig teljes szívükkel ön mellett állnak. Ne gondolja, hogy mindig önnek lehet csak igaza. Előbb számoljon el tízig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön ma a szokottnál is hajlamosabb lehet a lustálkodásra. Meglehet, ez szükséges ahhoz, hogy azután termékeny gondolatai legyenek. Ha azonban túlzott mértékű, akkor forduljon orvoshoz!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az egészséges életmódra törekszik, de ne engedje, hogy ez már-már fétissé váljon. A végén még mindentől félni fog. Pedig az egészséghez az is hozzátartozik, hogy néha kicsit meggondolatlan lehessen.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A sporttal kapcsolatos elképzelései inkább csak az elméleti kategóriába tartoztak. Mindeddig. Ma végre bele is vághat valamibe. Egy spontán futballmérkőzés, vagy felhőtlen kerékpározás formájában akár.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön szerelmes, kár is tagadnia. Nagyon igényli, hogy végre megmerítkezhessen a felhőtlen érzelmekben. Azért arra ügyeljen, hogy olyan emberrel tegye, akiben valóban maradéktalanul megbízhat.

Napi horoszkóp
(noiportal.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: